MVP Menadžer - ABA 2016 - Početna

Mihael PupovacSubota, 24 Septembar 2016 21:16 Facebook Facebook Google Pinterest

Dragi čitaoci,

"MVP portal" je i ove sezone za vas pripremio posebnu poslasticu pred novu sezonu ABA lige!

MVP Menadžer - ABA 2016 - Početna

Za ovu igru je potrebno da izaberete 12 (10+2) igrača pred početak ABA lige i pratite njihov učinak tokom takmičenja, kao i njihov doprinos vašem timu.

Kada kliknete na opciju "KREIRAJ TIM" i date ime timu možete da birate igrače. U slučaju da želite da promenite igrača, klikom na "MOJ TIM" imate opciju "Kupi" preko koje kupujete igrače, kao i opciju "Prodaj", preko koje možete da prodate igrače koje želite da promenite.

Ako vam u igri budu prikazane stare slike iz ranijih takmičenja potrebno je da uradite "clear cache" u vašem brauseru ili da kliknete CTRL + R na tastaturi.

U ovom takmičenju tokom trajanja ABA lige menjanje (kupovina / prodaja) igrača će biti dozvoljeno nakon svakog kola, do zaključavanja timova, kada će posle svakog kola biti dozvoljena po dva transfera (kupovine / prodaje), kao i kombinovanje sa izmenama sa klupe.

Važno je da napomenemo da svaki član MVP foruma sme da ima samo jedan nalog, odnosno na "MVP portalu" je dozvoljen samo jedan profil. Ukoliko ste se ranije registrovali na forumu "MVP portala" nema potrebe da to ponovo činite. Iskoristite vaše postojeće korisničko ime i lozinku. Ukoliko do sada niste bili registrovani član "MVP portala" ovo je prava prilika da to postanete. Pridružite nam se i proverite koliko ste dobri u sastavljanju idealnog tima u ABA ligi.

{module 191}

 

Ukoliko ste već napravili tim proverite njegovo trenutno stanje na sledećem linku:Pročitajte uslove učestvovanja i pravila igre na sledećem linku:

Ukoliko vam se sviđa igra i želite da nastavite da redovno pratite novosti na sajtu, pridružite nam se i na Facebook-u:

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti