Pravila korišćenja

Dobrodošli na portal www.mvp.rs. "MVP" portal Vam omogućava korišćenje sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu.

Samim korišćenjem "MVP" portala pristajete na pravila i uslove definisane od strane vlasnika i smatra se da ih u celosti prihvatate.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja sajta www.mvp.rs, te se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih u potpunosti razumeju.

"MVP" portal može u svako doba da izmeni, promeni ili dopuni pravila korišćenja.

Sadržaj portala www.mvp.rs ne sme se prenositi, u bilo kom obliku, bez prethodnog odobrenja.

 

Autorska prava

"MVP" portal ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje, tekstove, audio, video i druge materijale, kao i baze podataka. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez pismene saglasnosti vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi, te "MVP" portal ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.

Ukoliko "MVP" portal povredi nečije autorsko pravo, sporni sadržaj će automatski biti uklonjen sa portala.

Izuzetak od prethodno navedenih pravila je slučaj u kome se Portal MVP.rs navodi kao izvor podataka. Neophodno je da korisnik koji prenosi sadržaj kao izvor navede "Portal MVP.rs" ili da navede direktan link ka stranici MVP.rs portala na kojoj se originalni članak nalazi.

 

Linkovi ka drugim web stranicama

"MVP" portal ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaje web stranica van ovog portala, kao ni za štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

Komentari posetilaca

"MVP" portal ne odgovara za komentare koji su odraz mišljenja njegovih posetilaca. "MVP" portal zadržava pravo da ne objavi ili ukloni uvredljive sadržaje, kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju.

Blog

Zanimljivosti

Galerija

  • Partizan mts - Barselona