Šruder: Želim da popričam sa trenerom

Mihael Pupovac
Utorak, 07 Mart 2017 14:35
Facebook Facebook Google Pinterest

Plejmejker Hoksa je razočaran odlukom svog trenera.

Prethodne noći u duelu Atlante i Golden Stejt desio je jedan interesantan detalj, kada su se na terenu raspravljali Dvajt Hauard i Denis Šruder. Stefan Kari je iskoristio trenutak nepažnje dvojice košarkaša i brzo pogododio trojku kojom je svojoj ekipi doneo prednost. Trener Majk Budenholzer je, vidno nezadovoljan ponašanjem svojih igrača, odmah zatražio tajmaut, a Šruder se do kraja utakmice više nije vraćao na teren, iako je do tog momenta bio najbolji igrač svoje ekipe.

Nakon utakmice nemački plejmejker je izrazio nezadovoljstvo odlukom svog trenera i najavio je da će pokušati da sa njim i Hauardom razreši problem koji se pojavio.

"Ne razumem trenerovu odluku. Želeo sam da igram, ali trener je odlučio drugačije. Moramo da porazgovaramo o onome što se desilo, da vidimo u čemu je problem. Želim da i Dvajt Hauard bude prisutan, da vidimo gde je problem i da nađemo pravo rešenje", izjavio je plejmejker Hoksa.

Ni centar Atlante nema nikakvih problema da do sastanka dođe.

"Naravno da nemam nikakvih problema sa timskim sastankom. Mi smo tim. Ako postoje problemi ili nesuglasice oni bi trebalo da se reše. Ne mora uvek da bude loše ako sa nekim imate diskusiju", izjavio je Hauard.

Hoksi su na kraju poraženi sa 119:111. To je bio njihov šesti neuspeh na poslednjih osam utakmica. Trenutno ekipa trenera Budenholzera ima skor od 34 pobede i 29 poraza i nalazi se na petom mestu u Istočnoj konferenciji.

(foto: Getty Images)

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti

Galerija

  • Partizan mts - CSKA