Tragedija za Ajzeu Tomasa

Aco LazarevićNedelja, 16 April 2017 02:20 Facebook Facebook Google Pinterest

Mlađa sestra plejmejkera Seltiksa je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Tragedija za Ajzeu Tomasa

Ajzea Tomas (28, 175) igra najbolju sezonu u svojoj karijeri. Omaleni plejmejker je predvodio Boston do prvog mesta na Istoku u regularnom delu sezone sa 28.9 poena po meču. On je posebno dobro igrao u završnicama neizvesnih utakmica, što mu je donelo zvanje "kralja četvrte četvrtine".

U trenucima kada se svi u Bostonu spremaju za početak plej ofa i očekuju da Tomas igru iz regularnog dela sezone prense u doigravanje dogodila se velika tragedija u porodici ovog košarkaša. Njegova mlađa sestra, Čajna Tomas (22), je poginula u automobilskoj nesreći u subotu ujutru. Ona je svojim automobilom udarila u zaštitnu ogradu na putu u Vašingtnu i na mestu je ostala mrtva. U trenutku nesreće nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

"Mi smo izuzetno tužni zbog tragičnog gubitka Čajne Tomas. Misli i molitve čitave organizacije Seltiksa su uz Ajzeu i njegovu porodicu", navodi se u saopštenju za javnost koje je izdala ekipa Bostona.

Prema navodima američkih medija, očekuje se da Tomas bude u sastavu za prvi meč prve runde doigravanja koji Boston u nedelju igra protiv Čikaga.

(foto: USA Today Sports)

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti