Tomas: Bol je nemoguće izraziti rečima

četvrtak, 20 april 2017 10:18     Autor: 
Plejmejker se obratio medijima nakon smrti sestre.

Dan pre prve utakmice Bostona u ovogodišnjem plej ofu NBA lige Čajna Tomas, sestra Ajzee Tomasa, je izgubila život u automobilskoj nesreći. Plejmejker Seltiksa je sakupio snagu i izašao na teren u prva dva meča doigravanja, a u sredu, 19. aprila, se prvi put oglasio povodom ovog događaja.

"Nisam mogao da zamislim dan u kome moja mlađa sestra, Čajna, neće biti živa. Ona i moja porodica su mi sve na ovom svetu, pa je bol koji sada osećam nemoguće izraziti rečima", naveo je Tomas u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Bostona.

"Bez sumnje, ova nedelja je najgora u mom životu. U isto vreme, zatrpan sam ljubavlju i podrškom sa svih strana. Ovim putem želim da se zahvalim svojim prijateljima, porodici, fanovima, gradskim vlastima u Bostonu, čitavoj organizaciji Seltiksa i NBA zajednici. Zaista sam zahvalan za podršku koju su mi pružili u poslednjih nekoliko dana i zbog toga što su poštovali moju privatnost", dodao je plejmejker Seltiksa.

Tragedija koja je zadesila Tomasa neminovno je uticala na čitavu ekipu Bostona, koja je u plej of ušla sa prve pozicije na Istoku. Seltiksi su izgubili prva dva meča na svom terenu od ekipe Čikaga, a treća utakmica je na programu u noći između petka i subote od jedan sat posle ponoći.

(foto: Getty Images)

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Američka košarka na forumu

badge

white_important.png

Anketa

MVP NBA lige je?

Rasel Vestbruk - 31.6%
Džejms Harden - 26.3%
Kavaj Lenard - 31.6%
Nijedan od ponuđenih - 10.5%
Glasanje za ovu anketu je zavrseno

Copyright by mvp.rs