Popovič: Kao da idemo na piknik

Mihael PupovacPetak, 21 April 2017 09:05 Facebook Facebook Google Pinterest

Trener Spursa nije bio zadovoljan načinom na koji je njegov tim počeo drugo poluvreme.

Popovič: Kao da idemo na piknik

Prethodne noći Memfis Grizlisi su na domaćem terenu savladali San Antonio Spurse sa 105:94 i tako smanjili rezultat u četvrtfinalnoj seriji Zapada na 2-1. Meč je rešen u trećoj četvrtini, koju su izabranici Dejvida Fizdela dobili sa 31:17, a u poslednjoj deonici su uspešno održavali stečenu prednost.

U razgovoru sa novinarima Greg Popovič je upravo loš početak drugog poluvremena naveo kao jedan od razloga poraza njegove ekipe.

"Mislim da su bili agresivni, borbeni, veoma fokusirani i da su odlično igrali na obe strane terena. U drugo poluvreme smo ušli kao da smo krenuli na piknik i to nam se obilo o glavu. Odmah smo izgubili dve lopte i već posle prvog minuta treće četvrtine smo bili u problemu. Nakon trojke Marka Gasola imali su već devet poena prednosti i mojim igračima je palo samopouzdanje. Posle toga kao da nije bilo povratka. Treneri su uvek frustrirani, bez obzira da li pobeđujete ili gubite, uvek želite da ste nešto uradili bolje. Što se tiće same utakmice, bio sam razočaran načinom na koji smo otvorili treću četvrtinu", izjavio je Popovič.

Naredni duel dveju ekipa na programu je u noći između subote i nedelje od dva sata posle ponoći.

(foto: Darren Abate / Associated Press)

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti