Prštalo je na sve strane (video)

Mihael Pupovac
Subota, 10 Juni 2017 13:46
Facebook Facebook Google Pinterest

Nekoliko sukoba, tehničkih grešaka, isključenje navijača, sve je to obeležilo četvrtu utakmicu između Kavsa i Voriorsa.

Pobeda Klivlend Kavalirsa nad Golden Stejt Voriorsima u četvrtoj utakmici velikog finala vratila je nadu ekipi iz Ohaja da može da napravi najveći preokret u istoriji NBA plej ofa.

Ipak, utakmicu je obeležilo i mnogo napetih i čudnih situacija, posebno u trećoj četvrtini. Sve je počelo raspravom Lebrona Džejmsa i Kevina Durenta, nakon faula koji je napravio Kevin Lav. Tokom nje je palo nekoliko teških reči, pa su sudije kaznile Džejmsa i Durenta sa tehničkim greškama, dok je Lavu dosuđena namerna lična greška.

Potom je greškom sudija Drejmond Grin umalo isključen sa utakmice. Naime, u prvom poluvremenu tehničku grešku je dobio Stiv Ker, ali je ona greškom arbitara pripisana košarkašu Voriorsa. Kada je u trećoj četvrtini Grin dobio tehničku grešku nastala je mala pometnja, jer su svi u areni mislili da je Grin isključen sa utakmice.

Nedugo zatim došlo je do sukoba Zaze Pačulije i Imana Šamperta prilikom jedne borbe za loptu ispod koša Kavalirsa. Pačulia je tom prilikom udario Šamperta, a i jedan navijač je isključen zbog neprimerenog ponašanja.

Čini se da će peta utakmica velikog finala biti posebno interesantna. Ona je na programu u noći između ponedeljka i utorka od tri sata posle ponoći.

(foto: Getty Images)

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti

Galerija

  • Crvena zvezda - Orlean