Tarner: Hoću da budem lider Pejsersa

Mihael PupovacČetvrtak, 10 Avgust 2017 15:00 Facebook Facebook Google Pinterest

Mladi košarkaš misli da je spreman da odvede ekipu u plej of.

Tarner: Hoću da budem lider Pejsersa

Indijana Pejsersi su u prethodnom periodu pretrpeli mnogo promena, a najveća je odlazak Pola Džordža u Oklahoma Siti Tandere. Promene u ekipi dovele su do toga da će gotovo sigurno mnogo veću ulogu u ekipi koju vodi Nejt Mekmilan imati mladi Majls Tarner, od koga se očekuje da u budućnosti bude lider tima. Mladi centar Pejsersa se ne plaši te uloge, već smatra da je sada pravi trenutak da pokaže svoje kvalitete.

"Želim da se polako nametnem kao lider ove ekipe i celokupne NBA lige. Znam da sam mlad, među najmlađim igračima u Pejsersima, ali me to neće sprečiti da pokažem svoje kvalitete. Verujem da ćemo i u narednoj sezoni izboriti plasman u plej of, bez obzira što mnogi smatraju da nemamo kvalitet za doigravanje. Imamo mnogo igrača koji će na terenu pokazati da su nas mnogi rano otpisali", izjavio je Tarner.

Pored Džordža, ekipu je u prethodnom periodu napustio Džef Tig, kao i Monta Elis, a neka od novih imena su Viktor Oladipo, Domantas Sabonis, Kori Džozef, Daren Kolison i Bojan Bogdanović.

(foto: Getty Images)

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti