Alimpijević je novi trener FMP-a

četvrtak, 13 april 2017 00:49     Autor: 
Panteri su angažovali trećeg trenera u sezoni.

Branko Maksimović i FMP su prekinuli saradnju. Tim iz Železnika nije dugo čekao kako bi popularnom Maksi pronašao zamenu, a čelnici istog su se opredelili za talentovanog Dušana Alimpijevića (31), koji je sa Spartakom iz Subotice izborio plasman u Superligu Srbije. Novi šef struke Pantera je sa sobom poveo i svog pomoćnika, Slobodana Ljubotinu. Vest i izjavu koju prenosimo u celosti je objavio portal "Subotica.com"

Alimpijević je nakon meča sa Napretkom emotivno govorio o svom boravku na severu zemlje, kao i o prelasku u predgrađe Beograda:

"Želim da čestitam Spartaku i celokupnoj upravi jer zaista su zaslužili ovo, a istinski se radujem što se baš njima to desilo. Ja sam u ovom klubu nešto više od godinu i po dana i za to vreme shvatio sam da su to ljudi koji su omogućili da imamo maksimalno moguće uslove, akao plod svega toga je ulazak u Superligu. ne mogu da vam opišem koliko mi je drago i koliko sam srećan što je Spartak već u drugoj sezoni stabilizacije ušao u top 8. Doveden sam u teškoj rezultatskoj situaciji sa ciljem da Spartak opstane u Prvoj ligi, to smo uspeli poprilično ubedljivo, ove godine smo otišli mnogo koraka dalje, doveli smo velikane srpske košarke u Suboticu", započeo je izlaganje Alimpijević, a potom u istom dahu nastavio:

"Ovo je odluka koja nije bila donešena preko noći, mnogo ranije smo znali da će do ovoga doći, a odlagali smo koliko smo mogli, sa zajedničkom željom da to bude do kraja prvoligaškog takmičenja, sa nadom da će to biti i Superliga. zahvaljujem se svima na saradnji, Suboticu ću pamtiti po ljudima i uvek ću se rado vraćati u ovaj grad. Hvala svima koji su mi pružili priliku,  imali smo s vremena na vreme razmirica, ali u proseku bila je to vrhunska saradnja. Vidimo se uskoro, već 28. aprila smo sa FMP-om u Subotici."

Predsednica Spartaka, Josipa Ivanković, kasnije je saopštila da se još ne zna ime Alimpijevićevog naslednika, ali da se za njim intenzivno traga.

(foto: subotica.info)

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

ABA liga na forumu

badge

Košarkaška liga Srbije na forumu

badge

white_important.png

Anketa

MVP NBA lige je?

Rasel Vestbruk - 31.6%
Džejms Harden - 26.3%
Kavaj Lenard - 31.6%
Nijedan od ponuđenih - 10.5%
Glasanje za ovu anketu je zavrseno

Najnovije teme na forumu

Copyright by mvp.rs