Spasić predvodi Zemunce

Dragan Panajotović
Četvrtak, 25 Maj 2017 10:37
Facebook Facebook Google Pinterest

Mladost Admiral dala podršku mladom stručnjaku.

Iza zemunske Mladosti su dve prvoligaške sezone u kojima su pokazali da su veoma ozbiljan kolektiv, oba puta su sezonu završili u gornjem delu tabele, nadomak Superlige. Kontinuitet je u sportu neophodan za uspeh, pa su iz uprave Zemunaca odlučili da produže saradnju sa mladim i perspektivnim trenerom Lazarom Spasićem, koji je tokom prošle sezone nasledio Dragana Nikolića nakon njegovog odlaska u abaligaša iz Makedonije.

"Mogu reći da mi je zadovoljstvo sto ću biti deo projekta kluba u budućnosti. Sa čelnim ljudima u klubu smo se dogovorili da sledeća sezona bude temelj nove Mladosti u vidu davanja šanse i promovisanju mladih igrača, kao što je bio slučaj i u drugom delu minule sezone. Mi smo već 24. aprila ušli u postsezonski ciklus gde nam je prioritet individualni rad i detaljna selekcija tima za narednu sezonu. Početak priprema je zakazan za 7. avgust, nadam se da ćemo tada imati okosnicu tima i da će se posle toga čekati jedno, eventualno dva pojačanja. Što se novih igrača tiče, ne bih o imenima jer su određeni pregovori u toku. Osnovno nam je da se ti igrači potpišu na više godina i da posle njihovog odlaska svi budu zadovoljni, a moj osnovni cilj jeste da oni odu kao bolji igrači, a pre svega ljudi. Rezultatski, želimo pre svega stabilnost. Za sada smo skromni, a ako se ukaže šansa probaćemo da je iskoristimo. I ovim putem želim da se zahvalim Slađanu Stojkoviću koji mi daje zaista veliku podršku i Draganu Gagiju Nikoliću, od koga sam mnogo toga naučio i koga sam nasledio" - izjavio je za "MVP" portal Lazar Spasić, trener Mladosti.

Mladost je u premijernoj prvoligaškoj sezoni završila na petom mestu u ligi, dok je upravo završenu bila na deobi sedmog mesta, do pretposlednjeg kola u trci za  Superligu.

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti

Galerija

  • Reprezentacija Srbije - Pripreme Vrsac