Krenuo je i Partizan

Đorđe MiljanićPonedeljak, 07 Avgust 2017 21:26 Facebook Facebook Google Pinterest

Prvo okupljanje crno-belih.

Krenuo je i Partizan

U ponedeljak uveče, u sportskom centru "Dynamic", i Partizan NIS je započeo sezonu. Naravno, sastav nije kompletan, pa je određen broj igrača doveden kako bi popunio broj. U pitanju su Đorđe Tresač (1987, 193), Aleksa Novaković (1996, 201) i Vuk Obradinović (1990, 190). 

Pozivu Miroslava Nikolića su se odazvali i prvotimci Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović, Đorđe Majstorović i Mihajlo Andrić. Vanja Marinković zbog zdravstvenih problema nije mogao da trenira.

Što se tiče ostalih seniora, Obrad Tomić se trenutno nalazi sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, sa kojom pokušava da se domogne kvalifikacija za Svetski kup. Dvojica Amerikanaca, Džejmi Skin i Ian Bejker u Beograd stižu 13. avgusta. Takođe, okupljanju je prisustvovao i Novica Veličković, kome je istekao ugovor i sa kojim se pregovara oko potpisivanja novog. Trebalo bi pomenuti da on nije trenirao sa ekipom.

Prvu utakmicu na pripremama Partizan će odigrati 26. avgusta protiv Temišvara. Zatim slede provere protiv Oldenburga, Bešiktaša i Igokee. Generalna proba je zakazana za 26. septembar kada će se crno-beli suprotstaviti šampionu Evrope, Fenerbahče Dogušu.

(foto: KK Partizan NIS)

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti