Spanulis: Srećan sam zbog Kostasa

nedelja, 21 maj 2017 23:26     Autor: 
Kapiten je govorio kapitenski.

Olimpijakos nije mogao da se domogne iznenađenja na Fajnal foru Evrolige u Istanbulu. Na put mu je stao Fenerbahče. Uprkos tome ne može da se kaže da Pirejci nisu imali odličnu sezonu. Naprotiv. Kao i već nekoliko godina unazad, vođa je tima je Vasilis Spanulis i kao takav, jedan je od prvih pričao sa novinarima:

"Kada imate protivnika koji je u dobroj formi kao Fenerbahče, kao i 13.000 navijača na njegovoj strani, nije lako. Zamislite da smo igrali na našem terenu, šta smo tek mogli da postignemo. Svejedno sam ponosan na naš tim, potrudićemo se da se zadržimo u evropskoj eliti.", rekao je popularni Bili, koji je zatim odmah dodao:

"Imamo najmanji budžet među najboljim evropskim timovima. Osvojili smo dve titule u poslednjih nekoliko godina i ova grupa je učinila neverovatne stvari. Zaslužili smo poštovanje i ljubav navijača u Grčkoj i to ne samo onih koji navijaju za Olimpijakos."

Ne tako davno Spanulis je svlačionicu delio sa Kostasom Slukasom, sada igračem Fenera. Zajedno su već jednom pokorili Evropu, ali sada je plej Olimpijakosa morao da pruži ruku i čestita:

"Veoma sam srećan zbog Kostasa (Slukasa). Sjajno je videti ponovo grčkog igrača kako osvaja Evroligu."

(foto: gazzeta.gr)

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Evropska košarka na forumu

badge

white_important.png

Anketa

MVP NBA lige je?

Rasel Vestbruk - 31.6%
Džejms Harden - 26.3%
Kavaj Lenard - 31.6%
Nijedan od ponuđenih - 10.5%
Glasanje za ovu anketu je zavrseno

Najnovije teme na forumu

Copyright by mvp.rs