MaxBet TIP: Tiket uz kafu

Mihael Pupovac
Subota, 17 Juni 2017 13:19
Facebook Facebook Google Pinterest

Od danas u objektima "MaxBet" kladionice možete da iskoristite i specijalnu akciju.

Danas se u ponudi "MaxBet" kladionice nalaze utakmice iz pet košarkaških liga, dok se u popularnom specijalu nalazi 10 igrača. Takođe, od danas u objektima kladionice možete da iskoristite i specijalnu akciju, koja vam omogućuje da da uz svaku kupljenu kafu dobijete poklon i priliku za novi dobitak. Akcija počinje 17. juna, i trajaće svakog dana, tokom celog leta.

Pročitajte naše predloge za danas:

 

ROMEO TREVIS 10.5+ (kvota 1.85)

U finalu Francuske LNB lige, večeras je na programu treća utakmica u seriji u kojoj se sastaju Šalon i Strazbur. U prvom meču, slavio je Šalon sa 89:75, dok je u drugom meču bolja bila ekipa Strazbura, koja je pobedila sa 74:72. Na obe utakmice, jedan od boljih igrača u ekipi Strazbura bio je Romeo Trevis, koji je u prvom meču postigao 11, a u drugom 17 poena. Verujemo da će iskusni košarkaš i večeras biti napadački raspoložen.

 

MUSTAFA FAL 9.5- (kvota 1.95)

U dve utakmice plej ofa protiv Strazbura, Mustafa Fal je ubacio osam poena i devet poena, dok je u regularnom delu sezone na dve utakmice protiv iste ekipe postigao ukupno osam poena. To nam pokazuje da visoki centar Šalona teško dolazi do poenterskog učinka protiv ekipe Strazbura, pa i večeras, kao i prethodni put, predlažemo novi minus za centra Šalona.

 

KAMERON KLARK 13.5- (kvota 1.85)

Kameron Klark je prvi duel protiv Strazbura u plej ofu završio sa 13 poena za 31 minut, dok je u drugoj utakmici ostao na učinku od 10 poena, za 21 minut koliko je proveo na terenu. Iako je u pitanju odličan poenter, Klark na poslednje tri utakmice ne uspeva da prebaci predviđenu granicu. Iz tog razloga, mi smo ga izdvojili i večeras kao jednog od interesantnijih igrača.

 

Od 17. juna u objektima "MaxBet" kladionice je aktivna nova akcija koju ćeš obožavati. Više o samoj akciji pročitajte OVDE.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.
Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti

Galerija

  • Radnički Kragujevac - Loima Bizons