MaxBet TIP: Palakanestro

Mihael Pupovac
Nedelja, 18 Juni 2017 13:38
Facebook Facebook Google Pinterest

Danas smo izdvojili igrače sa pete utakmice Palakanestra.

Danas se u ponudi "MaxBet" kladionice nalaze utakmice iz četiri košarkaške lige, dok se u popularnom specijalu nalazi 12 igrača. Ako ste kojim slučajem propustili, od 17. juna u objektima kladionice možete da iskoristite i specijalnu akciju, koja vam omogućuje da da uz svaku kupljenu kafu dobijete poklon i priliku za novi dobitak. Akcija će trajati svakog dana, tokom celog leta.

Pročitajte naše predloge za danas:

 

MARKIZ HEJNS 12.5+ (kvota 1.75)

U finalu Palakanestra, večeras je na programu peta utakmica u seriji u kojoj se sastaju Venecija i Trento. Trenutni rezultat u seriji je 2-2, a titulu šampiona će osvojiti tim koji prvi bude stigao do četiri pobede. Domaćin je ekipa Venecije, a jedan od naših predloga sa te utakmice jeste da odigrate Markiza Hejnsa  u plus. Na prve dve utakmice u seriji, u kojima je njegova ekipa bila domaćin, Hejns je protivniku ubacio 13 i 17 poena, pa verujemo da će i večeras biti šuterski raspoložen.

 

TOTO FORAJ 8.5+ (kvota 1.95)

Kako serija odmiče, tako i Toto Foraj iz razniraznih razloga dobija sve veću ulogu i minutažu u redovima Trentina. Tako je na prethodna dva meča u proseku na terenu provodio 28 minuta, a na oba susreta je protivniku ubacio po 14 poena. Očekujemo da će i večeras protivniku ubaciti bar devet poena.

 

Od 17. juna u objektima "MaxBet" kladionice je aktivna nova akcija koju ćeš obožavati. Više o samoj akciji pročitajte OVDE.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.
Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Srodni članci

Ostavi komentar

Blog

Zanimljivosti

Galerija

  • Partizan mts - Zadar